ПРЯСНО ЗЕЛЕ СЪС СВИНСКИ РЕБРА И БЕКОН
Въпреки,че неговият зимен вариант киселото зеле е по-пикантно и по-предпочитано,все пак и прясното зеле си има своите прелести.
Трябва да си призная,че рядко готвя прясно зеле, но сега реших да си припомня неговият вкус и да го направя така,че да се доближи до киселото зеле
ПРОДУКТИ
1 глава зеле
500 гр свински ребра
300 гр.бекон
2 големи домата
2 с.л червен пипер
1 ч.л. черен пипер
2 с.л. лимонов сок
дафинови листа
ПРИГОТВЯНЕ
Добавя се и 1.ч./200мл./вода и се овкусява с черният и червен пипер.
Вари се на програма задушаване около 1 час.
Накрая на варенето се добавя лимоновият сок.
ДОБЪР АПЕТИТ!
Коментари
Публикуване на коментар