ПИЦА НА ТИГАН С ЛАВАШ,ОМЛЕТ И ШУНКА
Когато искаме да сготвим нещо набързо най-лесно е да приготвим пица на тиган.
Не се замесва тесто, а се взимат блатове от лаваш.
От яйца се приготвя омлет и кашкавал като свързващ елемент.
Ето как се приготвя тази много бърза и вкусна пица
ПРОДУКТИ
2 блата лаваш
2 яйца
4 тънки парчета шунка
150 гр. кашкавал
190 гр. апетитна
10 гр. краве масло
босилек
ПРИГОТВЯНЕ
1. Тиганът се нагорещява и яе намазва с масло. Поставят се парчетата шунка.
2. Разбиват се яйцата и се изливат върху шунката.
3. Поръсва се с настърган кашкавал и се покрива с първата платка лаваш..
3. Поръсва се с настърган кашкавал и се покрива с първата платка лаваш..
4. Обръща се,за да се запече лаваша
Колбасите остават отгоре . Поръсва се с кашкавал и се слага другата платка или блат лаваш
8. Тавата се покрива с капак докато се разтопи кашкавала.
9. Пицата е готова.
ДОБЪР АПЕТИТ!
Коментари
Публикуване на коментар