ПИЦА НА ТИГАН С ЛАВАШ,ОМЛЕТ И ШУНКА


 

Когато искаме да сготвим нещо набързо най-лесно е да приготвим пица на тиган.

Не се замесва тесто, а се взимат блатове от лаваш. 

От яйца се приготвя омлет и кашкавал като свързващ елемент.

Ето как се приготвя тази много бърза и вкусна пица


ПРОДУКТИ 


2 блата лаваш

2 яйца

4 тънки парчета шунка

150 гр. кашкавал

190 гр. апетитна

10 гр.  краве масло

босилек


ПРИГОТВЯНЕ



1. Тиганът се нагорещява и яе намазва с масло. Поставят се парчетата шунка.
2. Разбиват се яйцата и се изливат  върху шунката. 
3. Поръсва се с настърган кашкавал и се покрива с първата платка лаваш..
4. Обръща се,за да се запече лаваша
Колбасите остават отгоре . Поръсва се с кашкавал и се слага другата платка или блат лаваш

5. Обръща се,за да се запече и другият лаваш. Първият  е добре изпечен.


6. Намазва се с  апетитка.



7. Поръсва се с останалия кашкавал


8. Тавата се покрива с капак докато се разтопи кашкавала.





9. Пицата е готова.





10..Прехвърля  се в чиния и се гарнира.



ДОБЪР АПЕТИТ!



Коментари

Популярни публикации