ЗЕЛЕНЧУКОВА КРЕМ СУПА


От всички крем супи, които съм правила тази е с  най- разнообразни зеленчуци. Вкусът и е невероятен. Крутоните, които съм използвала са домашни от хляб от безглутеново брашно.  Така супата става изключително здравословна и богата на витамини и фибри. Зеленчуците сварих в мултикукър "Филипс" на програма Задушаване.


ПРОДУКТИ

2 големи картофа

2 моркова 

2 червени чушки

1 тиквичка

1 голяма глава лук

китка магданоз и копър

1 с.л вегета

20 гр.масло

800 мл вода


ПРИГОТВЯНЕ


 

Зеленчуците се обработват,измиват и нарязват на парчета.



Добавят се магданоза,копъра и вегетата.

Всичко се сварява в тенджерата и се пасира в блендър.




Връща се в тенджерата и се добавя маслото.



Оставя се да заври. 
Приготват се крутоните,като хляба се пече на тостер и се овкусява с масло. 
Всяка порция се гарнира с крутони и магданоз.



 ДОБЪР АПЕТИТ!

Коментари

Популярни публикации