РИБНА САЛАТА В ОМЛЕТ
Това може да се приготви и като предястие,с което да изненадаме нашите гости.
Не отнема много време и ще ни представи добре.
Наскоро ми се наложи да направя нещо набързо. Имах консерва със салата Мексикана с риба тон. Приготвих омлет и аранжирах в него салатата.
ПРОДУКТИ
За омлета
1 яйце
50 гр. сирене
1с.л.зехтин
Рибна консерва
ПРИГОТВЯНЕ
Изпържва се в сгорещен тиган, в който е поставен зехтинът.
За да оформим омлета като купичка или чинийка го разполагаме в купичка. Той се накъдря по този начин.
Ако тавичката, в която пържим омлета ни е с по-голям диаметър се използва по-голяма купичка. В средата се слага нещо. Може предмет. Аз съм сложила репичка. Това се прави,за да не се движи омлета в купичката.
Поставя се в загрята фурна и се пече на 200 °С около 10 минути.
В него се слага от рибната салата и се гарнира със зеленчуци.
ДОБЪР АПЕТИТ!
Коментари
Публикуване на коментар