ПЕЧЕН КАМЕМБЕР С ЧЕРИ ДОМАТЧЕТА И РЪЖЕНА ФРАНЗЕЛА
Отдавна исках да направя КАМЕМБЕР по подобен начин,но повечето от предложенията бяха с бутер тесто.
Този начин ми хареса защото буквално за 15 минути имаш на трапезата си вкусно лакомство с красива визия.
Хлябът става много хрупкав и потопен в разтопения камембер и сочните чери доматчета се превръща в истинска наслада.
Ето и начина на приготвяне.
ПРОДУКТИ
сирене камембер 1бр.
4 скилидки чесън
150 гр. чери домати
1 франзела ръжена
2 с.л.тиквено олио
клонче розмарин
ПРИГОТВЯНЕ
1. Сиренето се поставя върху хартия за печене в тавичка.
2. Правят се разрези и вътре се пъха чесънът.
3. Доматчета се подреждат около сиренето.
4. Нарязва се франзелата и се подрежда в периферията.
5 Овкусява се с тиквеното олио
7. Консумира се топло.
ДОБЪР АПЕТИТ!
Коментари
Публикуване на коментар