МАЛИНОВО БРАУНИ С ШОКОЛАДОВА ГЛАЗУРА
Това брауни е поредният ми сладкиш, който направих сполучливо, въпреки че замених горният слой с нов,моя интерпретация.
Замених сметаната със сурова блат, защото приятелката ми Гевето избягва калорични продукти и исках да опита нещо по-здравословно.
Получи се чудесно. Доволна съм от резултата.
Споделям рецептата
ПРОДУКТИ
За брауни блата
3 яйца
60 гр. кокосова захар
60 гр. кокосово масло
20 гр. какао
90 гр. бадемово брашно
120 гр. черен. шоколад
120 гр. малини
За суровия блат
260 гр. фурми
1 морков
100 гр. кокосови стърготини
100 гр. счукани ядки
1 с.л портокалови корички
За глазура
100 гр. бял шоколад
37 мл. сметана
25 гр. черен шоколад
малини за украса
ПРИГОТВЯНЕ
1. За браунито най-напред се блендират яйцата и захарта.
7. Пече се 20 минути на 170 °© в загрята фурна
6. Охлажда се блата във формата.
7. През това време се приготвя суровият блат. Фурмите се накисват в топла вода за 10 минути и се блендират. Орехите също.
8..Морковът се настъргва и продуктите се смесват.
9. Сместа се разпределя върху браунито и добре се утъпква. Поставя се в хладилника да стегне.
Коментари
Публикуване на коментар