ЛАПАДЕН ОМЛЕТ РУЛО СЪС СИРЕНА
Още една чудесна идея на Миленка Багалийска. Пухкав и много мекичък омлет руло със сирена.
4. Сместа се пече върху хартия за печене в загрята на 180°С фурна само 10 минути,за да не се изсуши прекалено омлетът.
Доста съблазнително и много вкусно.
Само че ми беше много да направя цялата доза затова направих половината от нея.
Стана великолепен малък специалитет.
Използвах каймак и още емментал, синьо сирене и сирене с песто. Добре се съчетаха. Не слагах готоното руло обратно във фурната ,за да се разтопят сирената както се препоръчваше. Така повече ми харесва.
Ето как го направих.
ПРОДУКТИ
3 яйца
100 гр.лапад
босилек,магданоз
щ.сол
микс сирена и каймак- 100 гр.
ПРИГОТВЯНЕ
1. Сирената се нарязват. Зелените подправки се почистват нарязват на тънки ивици.
2. Жълтъците се отделят от белтъците и се разбъркват с лапада. Магданозът и босилекът се оставят настрана.
гарнира по желание.
Коментари
Публикуване на коментар