ОМЛЕТ С ВАРЕНИ ЯЙЦА И КРЕНВИРШИ


 

Когато искаме нещо бързо и вкусно,правим този омлет. 

За моментите когато нямаме  много време,но искаме нещо леко  и засищащо.

Омлетът направих само с белтъци и този път използвах кокоши яйца. 

Получи се чудесен аламинут!


ПРОДУКТИ

3 яйца 

3 кренвирша

100гр. кашкавал

2 белтъка 

1с.л. зехтин 

вегета


ПРИГОТВЯНЕ 


1. Яйцата се сваряват. Обелват се и се разрязват на две

2. Кашкавалът се настъргва, а кренвиршите  се цепват от едната страна.

3. В сгорещеният със зехтина  тиган се слагат разбитите белтъци и се прави омлета,

4.Отгоре се подреждат яйцата и кренвиршите. 

5. Върху яйцата се поставя настърганият кашкавал .

6. Захлупва се с капак тигана за 2 минути.

7. Омлетът е готов.



ДОБЪР АПЕТИТ!

Коментари

Популярни публикации