ОМЛЕТ С ВАРЕНИ ЯЙЦА И КРЕНВИРШИ
Когато искаме нещо бързо и вкусно,правим този омлет.
За моментите когато нямаме много време,но искаме нещо леко и засищащо.
Омлетът направих само с белтъци и този път използвах кокоши яйца.
Получи се чудесен аламинут!
ПРОДУКТИ
3 яйца
3 кренвирша
100гр. кашкавал
2 белтъка
1с.л. зехтин
вегета
ПРИГОТВЯНЕ
1. Яйцата се сваряват. Обелват се и се разрязват на две
2. Кашкавалът се настъргва, а кренвиршите се цепват от едната страна.
3. В сгорещеният със зехтина тиган се слагат разбитите белтъци и се прави омлета,
4.Отгоре се подреждат яйцата и кренвиршите.
5. Върху яйцата се поставя настърганият кашкавал .
6. Захлупва се с капак тигана за 2 минути.
7. Омлетът е готов.
ДОБЪР АПЕТИТ!
Коментари
Публикуване на коментар